top of page

2016

 

Het jaar 2016 wordt een jaar van keuze in Peru, met name door de presidentsverkiezingen

 

I'm a title
Het Bureel

Op de agenda staat de analyse van de resultaten van het afgelopen jaar en de prognoses voor 2016.

I'm another title
Moquegua

De onderhandelingen zijn aan de gang met de Universiteit van Moquegua , de regio Moquegua en de Kamer CCBLP voor gezamenlijke projecten die van groot belang kunnen zijn, als de projecten meer vorm krijgen, voor onze Belgische en Luxemburgse bedrijven , maar ook voor de Europese bedrijven.

Mini Europa > Mini Peru ?

Pretparken / archeologische sites , reconstructies van plaatsen zijn de bestudeerde pistes door de Kamers voor de economische ontwikkeling door middel van toerisme , bevordering van het lokale materiële en immateriële erfgoed en te delen met anderen en te demonstreren voor de Europese kamers en bedrijvenbe.

Federatie van de Belgische Kamers

Uitstekend ontvangst in de Federatie van de Belgische Kamers in Brussel en de erkenning van het belangrijke werk van de Kamer CCBLP in Peru en de rechtvaardiging van de Memorandum of Understanding met de Belgo-Peru Kamer in België

RTBF - Radio
ACDA

Met de beroemde presentator Adrian Joveneau bij de uitzending van “de Belgen aan einde van de wereld” , onze voorzitter de heer Guy O. Vanackeren naast de heer Enrique Cueto , dames Mariam Alard , Catherine Tonero en Iquitos Gregory Paquay.

.Met vertegenwoordigers van de NGO ACDA geaccrediteerd in België en Peru, voor de evaluatie van de projecten in Peru en België.

AIESEC - APelBelga
Cámara CCBLP - SMC

Voorbereiding van de voorwaarden voor deelname van de Kamer CCBLP naast APeBelga ( Vereniging van voormalige Peruaanse studenten in België) in een gemeenschappelijke stand op " Global Village 2016 " van 12 maart 2016 in het Bonillo stadion in Miraflores .

De Cámara CCBLP aanvaardt het beginsel van een ISO- type voor een beoordeling door de MSC certificatie-instelling en toezicht op het gehele proces.

Vrijwilligers en stagiaires
"Investir en el Perú"
"Investeren in Peru"

De Kamer CCBLP verwelkomt vrijwilligers en stagiaires geïnteresseerd in het brengen van een bijdrage aan de verspreiding van de beste imago van België en zijn regio's , met inbegrip van business plannen , culturele kennis , het partnerschap, de openheid voor investeringen. De kandidaten nemen alle kosten van levensonderhoud op zich en ontvangen geen vorm van compensatie. De winst halen ze door de bijdragen aan hun land en de contacten en ervaringen die ze krijgen.

Ontmoeting met mevrouw Carmen Cabezudo , directrice " journalistiek " van het magazine "Investeren in Perú “ , over de analyse van de mogelijkheden voor samenwerking met de creatie van een “ Belgisch "magazine met al doel het stimuleren om te investeren in België door het tonen van voordelen, producten, diensten , know -how , het import / export beleid , stimuleren van onderzoek, het scheppen van werkgelegenheid , interesse in partnerschap, culturen enz.

België in
Global Village 2016
Open het principe van " Cata " en creatieve proeverij
In het Congres van de Peruaanse Republiek
Met de Heer Cánovas
Met de Voorzitter van de Kamer Belgo-Peru in België. 
Met producteurs
Met de Europese Unie
23 op maart 2016
In een Kerk van Lima 
Met de Europese Unie
Restaurant "Casa Belga" in Lima
Nexos+1 Libelula
EuroMundo in Surco Lima
Pub CamCCBLP

Pub CamCCBLP

NEXOS+1.png

NEXOS+1.png

Logo EuroMundo Of..jpeg

Logo EuroMundo Of..jpeg

Escudo de Surco.jpg

Escudo de Surco.jpg

EuroMundo Logo

EuroMundo Logo

Logo EuroMundo

Logo EuroMundo

Congreso de la Republica 4.jpeg

Congreso de la Republica 4.jpeg

Congreso de la Republica

Congreso de la Republica

Congreso de la Republica 4.jpeg

Congreso de la Republica 4.jpeg

Congreso de la Republica

Congreso de la Republica

Met SMC  ISO

Met SMC ISO

Met APeBelga en AIESEC

Met APeBelga en AIESEC

bottom of page